Hírek

Tanév végi tájékoztató

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők!

Tájékoztatunk mindenkit, hogy a tanítási év 2020. június 15-én (hétfőn) ér véget. Tanévzáró ünnepély – a járványügyi helyzetre tekintettel – nem lesz. Az év végi eredmények a Kréta-naplóban lesznek megtekinthetők 2020. június 15-től.

Összefüggő nyári szakmai gyakorlat

Mivel eddig ezzel ellenkező miniszteri határozat, jogszabály nem jelent meg, az összefüggő szakmai gyakorlatot – a nyári gyakorlatot teljesíteni kell. A nyári gyakorlat során alkalmazkodnunk kell a járványügyi helyzethez: ez azt jelenti, hogy maximum 10 fős csoportok lesznek helyszínenként, a szükséges védőeszközöket (kézfertőtlenítő, maszk, kesztyű) igény szerint biztosítjuk a tanulók és dolgozók számára.

Általános előírás, mégis fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a gyakorlaton megfelelő munkaruhában kell részt venni.

Nyomatékosan felhívjuk mind a diákok, mind a gondviselőik figyelmét arra, hogy az összefüggő nyári szakmai gyakorlat teljesítése kötelező, az évfolyam sikeres elvégzésének feltétele! Aki nem teljesíti, annak évet kell ismételnie!

A tanulóinknak Munkanapló formájában rögzíteni kell gyakorlati tevékenységeiket, melyet a gyakorlati képzőhely aláírással és pecséttel lát el, hogy a tanuló elvégezte az összefüggő szakmai nyári gyakorlatot. A gyakorlat teljesítésének igazolása, ezzel a munkanaplóval történik.

Időpontja: 2020. június 16-án (kedden) kezdődik, és 2020. július 13-án (hétfőn) ér véget. A nyári gyakorlat 140 óra (napi 7 óra).

Halasztás, pótlás esetén keressétek: Bujdosó-Pandur Zsuzsanna, gyakorlati oktatásvezetőt!