Szálláshely nyújtás

Ha kikapcsolódna és kirándulást tervez, tábort szervez, vagy idénymunka alatt szállásra van szüksége, nálunk azt is megtalálja.

Iskolánkban a következő szálláshelyek állnak az érdeklődők rendelkezésére.

7184 Lengyel, Petőfi u. 5. – Apponyi kastély

Földszint:

A kastély földszintjén 4 vendégszoba található, 1 a jobb szárnyban, 3 pedig az épület bal szárnyában. A férőhelyek száma rendre 4 – 3 – 3 – 2 . A földszinten minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

A kastély földszinti vendégszobáiban a szállás díja 3.500 ft/fő/éj. Fűtési időszakban az ár 4.500 ft/fő/éj.

A kastély emeleti szobái diákszállás jellegűek, emeletes ágyakkal. A 3 szoba összesen 20 férőhelyet biztosít. Ezekhez a szobákhoz közös fürdő tartozik, mely a folyosóról megközelíthető.

A kastély emeleti vendégszobáiban a szállás díja 2.500 ft/fő/éj. Fűtési időszakban az ár 3.500 ft/fő/éj.

7184 Lengyel, Mátai Antal u. 1.

A kastély közvetlen közelében található iskolánk kollégiuma, mely 4 szintes épület. A 2. emelet minden szobájához közvetlenül tartozik fürdő, a földszinti, az 1. és a 3. emeleti szobákhoz közös fürdők kerültek kialakításra. A szobák 3-4 férőhelyesek. A 3 szinten közel 30 szoba található.

2017-ben a KEHOP 5.2.10. pályázat keretén belül energetikai felújítást végeztek rajta, melynek köszönhetően a nyílászárók cseréjével és a homlokzat szigetelésével korszerűbb, szebb épületet kaptunk.

  

A II. kollégiumban a szállás díja 3.000 ft/fő/éj. Fűtési időszakban az ár 4.000 ft/fő/éj.

7184 Lengyel, Dózsa György u. 9.

A kastélytól kb. 500 méterre található régi lánykollégiumunk, ahol 7 szoba áll rendelkezésre. Az épület közvetlenül a gyakorlati oktatás színtere mellet található a „gépudvarban”. A 6 szobán kívül itt található egy iroda, mely a tangazdaság-vezető munkáját segíti, egy tankonyha a kistermelői élelmiszer-előállító falusi vendéglátó képzésben résztvevő diákok számára, ehhez kapcsolódóan egy étkező, és a szakmai gyakorlaton lévő diákok részére egy öltöző helység.

A szobák egy folyosón egymás mellett helyezkednek el, egy előtér köti őket össze. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik.

Az épület 2007-ben szintén sikeresen részt vett a KEHOP 5.2.10 számú pályázaton, így itt is új nyílászárók vannak. Az épület szigetelése is megvalósult, így javítva energetikai helyzetén.

A gépudvarban, az épület közvetlen környezetében kialakításra került egy „birkahodály”, ahol néhány birka legelészik nap, mint nap. Az épület körül füves udvar és betonos terep is található, lehetőség van főzésre, vagy játékra.